بخرید و 5 تومان تخفیف در خرید بعدی دریافت کنید !

نام کامل

( IRT00400 )

 نان سنتی سبوس کامل

تهیه شده از آرد محلی سبوس کامل با تخمیر طبیعی ،ازگندم طبیعی وآسیاب آبی ،شامل قسمتهای زنده و حیاطی گندم مثل سبوس ، نطفه ، آرد محلی سبوس کامل ، گلوتون

  • این نان معالج کم خونی، پوکی استخوان،سوءهاضمه،یبوست، سرطان، ضعف اعصاب، ضعف عمومی و جنسی است.
  •  با مصرف نان سبوس کامل از ابتلاء به بیماریهای دیابت،چاقی ، چربی خون، سرطان و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری نمائید.

1,500 تومان

1,500 تومان به ازای 1 عدد ساشه

افزودن به لیست دلخواه

طعم بسیار دلنشین
بسته بندی- زباله خشک

مزایای نان کامل نسبت به نان سفید:

  • از نظرعلم شیمی گندمی که با کودهای مصنوئی و شیمیائی به عمل آمده است ممکن است شکل گندم راداشته باشد ولی ترکیبات آن از نظر املاح معدنی با گندم طبیعی متعادل نیست.سلولهای سرطانی دارای مقدار زیادی پتاسیم هستند و کود های مصنوعی این فلز را به حد زیادی دارند . ما آرد نان کامل را از گندم طبیعی شیمیائی نخورده تهیه میکنیم.
  • در سیلوهای  بزرگ معمولاً آسیاها دارای نرده های بزرگ فلزی هستند، این نرده ها هنگام آسیا کردن ایجاد فشارو حرارت زیاد میکنند، این فشار و حرارت بالای آسیاهای چدنی اصطلاحاً آرد را میسوزاند و سبب میشود که چربی گندم به سبوس چسبیده و بعداً با آن خارج شود.این چربی دارای فوائد و منافع بسیاراست که ما آنرا بدون جهت  دور میریزیم و از آن استفاده نمیکنیم.ما برای نان کامل از آسیاب آبی که گندم را به آرامی وسرد آرد میکند استفاده میکنیم.
  • نان کامل حاوی قسمتهای زنده وحیاتی شامل سبوس، نطفه و گلوتن است که این عوامل مفید با الک کردن از آردهای سفید جدا میشوند . به علاوه در اثر الک کردن مقادیر زیادی از موجودات و عوامل زنده دیگر گندم از قبیل فرمانها، دیاستازها،ویتامینها و آنزیمها از بین میروند.موادی که به سبوس چسبیده اند عبارتند از مواد چربی و مواد فسفردار واز همه بالاتر گلوتن است که در حقیقت مصالح ساختمان بدن به شمار میآید که با الک کردن از آرد جدا میشوند .
  • در اطراف نطفه گندم مواد سفیده ای ومعدنی زیادی وجود دارد،مهمترین آنها عبارتند از پتاسیم ، نمک، آهن ، آرسنیک و کمی کلسیم ، وجود این مواد برای گلبولهای خون که سربازان مدافع بدن هستند ضروری ولازم است ، که متاسفانه با الک کردن از آرد جدا میشوند .
  • نان سفید ترشی معده را زیاد میکند و در نتیجه تولید ضعف عمومی کرده و راه را برای ورود امراض عفونی باز میکند ، در صورتی که نان سبوس کامل به حرکت دودی شکل معده و روده کمک کرده مانع ترشی معده و سوء هاضمه و یبوست میشود .
  • اشخاصی که با نان سفید تغذیه میشوند 58 درصد آنرا هضم نکرده دفع مینمایند ، در صورتی که با نان سبوس کامل تغذیه شوند فقط 5 درصد آنرا هضم نشده دفع می نمایند.
  • خاصیت حیاتی آرد در اثر ماندن از بین میرود (اکسیده میشود) بهتر است که گندم را به اندازه احتیاجات روزانه آرد نمایند ولی امروزه فاصله آرد تا پخت نان گاهاً تا چند ماه میشود که از خاصیت آن به تعدادهر روز که بیشتر بماند کاسته میشود
  • برای تهیه نان کامل عمل تخمیر را بصورت سنتی انجام میدهیم ، با استفاده از مایه خمیر ترش و نمک دریا که حاوی ویتامینها و املاح ویژه ای است که در آرد موجود نیست
  •  در تهیه نان سفید از همزن (واخیرا) چانه گیر و پهن کن صنعتی که از مواد پلاستیک و فلزات مضر مثل آلمینیوم واستیل استفاده میشود که بخاطر برقی بودنشان در معرض امواج مضرالکترو مغناطیست هم هست.ما برای این اموراز وسائل و ابزار غیر مضر(طبیعی) واز نیروی انسانی برای بهره مندی از فوائد انرژی درمانی(تشعشعات وخواص دست و چشم انسان) بهره میگیریم.
  • برای اضافه شدن خواص نان کامل بذرها و گیاهان مقوی و معطر مثل کنجد ، سیاه دانه ، زیره ، گل رنگ ، آویشن و بادیون روی آن اضافه میکنیم.
  • ما به تمام بیماران و اشخاص کِسِل توصیه میکنیم که نان سفید را از غذای خود حذف کنند و به جای آن نان کامل بخورند و همچنین جوانه گندم میل نمایند .

سبوس چیست؟

سبوس جدار خارجی گندم را تشکیل میدهد و قسمتی از گندم است که دائماً در آفتاب و هوا غوطه ور میباشد واز تشعشع خورشید و نیروی کهربائی آفتاب و باد و باران استفاده میکند. قسمتی است که دارای مقادیر زیاد ویتامینها و عوامل فعاله است. ویتامینها چیزی جز مظهر کهربائی نیستند.

خلاصه تمام قسمتهای فعاله و زنده گندم در پوستش جمع شده است . در سیلوهای  بزرگ معمولاً آسیاها دارای نرده های بزرگ فلزی هستند، این نرده ها هنگام آسیا کردن ایجاد فشار زیاد میکنند و این فشار و حرارت سبب میشود که چربی گندم به سبوس چسبیده و بعداً با آن خارج میشود.این چربی دارای فوائد و منافع بسیاراست که ما آنرا بدون جهت  دور میریزیم و از آن استفاده نمیکند.

هضم نمیشود و باید آرد را الک کرد و آن را گرفت . تجربیات علمی دانشمندان و غذا شناسان عکس این موضوع را ثابت کرده و حتی اخیراً ثابت شده است که عصیر روده ها قسمت زیادی از سلولز را حل میکند و بقیۀ آن به مصرف پاک کردن و جارو کردن روده به کار میرود .

درست است که سلولز سبوس تا اندازه ای دست نخورده با مدفوع خارج میشود ، اما این دلیل آن نیست که در قضاوت عجله کنیم و بگوئیم این مواد برای انسان قابل جذب نیستند و باید خارج شوند و حتی عده ای بدون جهت این مواد را متهم سازند که در معده تولید خراش کرده و زخمهای ناسوری ایجاد مینماید.

و آنچه غذا شناسان میگویند چنین است:
سلولزهایی که ما می خوریم مخصوصاً سبوس نان تا اندازه ای قابل هضم نیستند و مخصوصاً از معده دست نخورده خارج میشوند ولی این قسمتهای هضم نشده دارای فوائد دیگری هستند که از جملۀ آنها یکی ایجاد حرکات دودی معده است .این حرکات دودی ظاهراً اثر مفید و مطبوئی نیستند ولی در حقیقت بسیار مهم و ضروری میباشند . معده را تحریک میکنند واین تحریکات فوائد زیادی دارند و سبب تقویت معده میشوند.

از طرف دیگر مشاهده میکنیم که موادی که با الک کردن از آرد جدا میشوند از قبیل سبوس- گلوتن ونطفه  دارای فواید زیادی میباشند .

نطفه گندم چیست؟

نطفه گندم نيز که قسمت زنده و فعال آن است با الک گرفته میشود . در اطراف نطفه گندم مواد سفیده ای و معدنی زیاد وجود دارند که همه در اثر الک کردن خارج میشوند و مهمترین آنها عبارتند از : پتاسییم ، نمک ، آهن ، ارسنیک و کمی کلسیم این مواد تماماً برای گلبولهای سفید خون که سربازان مدافع بدن میباشند کمال لزوم را دارند و همچنین وجودشان برای گلبولهای قرمز خون ضروری است.

نا گفته نماند که خاصیت حیاتی آرد در اثر ماندن از بین میرود و بهتر آن استکه گندم  را به اندازه احتیاجات روزانه آرد نمائید.

حالا ببینید الک کردن آرد چه ضررهایی دارد:

با جدا کردن سبوس از آرد کلیه قوای کهربایی خورشیدی آن را که توأم با فلزات و عوامل مفید است خارج میسازند.موادی که به سبوس می چسبند عبارتند از، مواد چربی و مواد فسفردار و از همه بالاتر گلوتون است که یگانه قسمت ازت دار گندم است و در حقیقت مصالح ساختمانی بدن بشمار میآید.

نطفه گندم را هم با الک کردن آرد از آن جدا میکنیم و به این ترتیب فواید و مزایای کهربایی زمینی را از آرد میگیریم.

سیلیس نیز که عامل ساختمانی دندانها و استحکام استخوانهاست وبا کمک اکسیژن هوا، قلب و کلیه ها را محکم میسازد در اثر الک کردن از بین میرود و یکی از علل ایجاد مرض قند فقدان سیلیس میباشد.

  • فسفر ماده ایست که برای استخوانها و مغز و سلسله اعصاب و جذب کلسیم ضروری است.
  • منیزیم، فقدان منیزی اساس و پایهٔ عده ای از سرطانها است.
  • فسفر و منیزی مواد سازندهٔ سلولهای عصبی هستند وبا آن عوامل اساسی ساختمانی خود را تشکیل میدهند. 
  • آهن فلزیست که فقدانش باعث کم خونی است.
  • منیزی و آهن فعالیت دودی معده و روده ها را تشویق مینمایند.
  • سلولز مدفوع را غلیظ میکند، امعاء را تحریک و تقویت مینماید.
  •  بعلاوه در اثر الک کردن مقادیر زیادی از موجودات زنده و عوامل زندهٔ گندم از قبیل فرمانها،دیاستازها،ویتامینها و آنزیمها از بین میروند.
  • دیاستازهای مخصوص گندم که رنگ نان را در موقع پختن کمی خرمایی مینمایند نیز در اثر الک کردن از بین رفته و نان را سفید میکنند.
  •  فلوئور یکی از شبه فلزات گرانبهایی است که در گندم وجود دارد و مینای دندان به آن بستگی دارد ، این شبه فلز نیز با الک کردن از آرد خارج میشود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان از طریق تلگرام  Agent_Admin@ با ما در ارتباط باشید.